Blog

MAVEX ganoderma fiatalító, bőrmegújító kezelés arcon nyakon dekoltázson

Fényvédelem

2018.01.31

A hőmérséklet nem jelzi, hogy mennyi UV sugárzás érkezik a Napból. Ez azt jelenti, hogy napos téli napokon is megéghetünk.

Rosacea

2018.01.30

Sajnos egyre gyakoribb jelenség; az orron, az orcákon, az állon és a szemek körül a bőr kipirul, gyulladt lesz, ami fájdalomml is jár. Később kisebb - nagyobb értágulatok, gyulladt, gennyet tartalmazó csomók keletkeznek a faggyúmirigyek környékén a beeg területen, ezek az értágulatok sokszor maradandóak, ne húzódnak össze.

Idővel a bőr kötőszövetének rosttartalma, a sejtek egymáshoz feszülése csökken. A faggyútermelődés lelassul, így zsírhiány alakul ki, aminek velejárója a vízhiány. A bőr ráncai elmélyülnek, újabb barázdák alakulnak ki.
Ránctalanítás céljából a mikrodermabrázió&mezoterápia kombináció, az O2 kezelés illetve a biomolekuláris lapmaszk a leghatásosabb...

A tinédzser kor egyik legsűrűbben előforduló problémája az akne, közismertebb nevén pattanás, ami azon túl, hogy esztétikailag zavaró, lelki sérüléseket is okozhat.

Manapság minden férfinek szüksége van a jól-ápoltságra a megnyerő megjelenéshez és sikerhez, mind az üzleti, mind a magánéletben. Habár bőrük ellenállóbb, mint hölgy társaiké, a folytonos borotválkozásnak kitéve könnyen begyulladhat, és irritált elváltozásokat produkálhat. A hormonális rendszerük miatt a férfiak bőre zsírosabb, ezért fontos, hogy a...

Lemosók

2018.01.27

Bőrünk egészségéhez nélkülözhetetlen az otthoni ápolás.

A tél a hámlasztás időszaka, ennek megfelelően, hogy még a jó idő beállta előtt ragyogóvá, egészségessé tudd varázsolni a bőrödet, adok egy kis segítséget ;)
4 alkalom vásárlása esetén plusz 2 alkalom IMAGE orvosi hámlasztás ajándék!

Hámlasztás

2018.01.24

Manapság ki ne kűzdene valamilyen bőrproblémával? Pattanásos, heges bőr, pigmentfoltok, kipirosodás - hajszálér tágukat ( rosacea)... vagy csak szimplán
a kor előrehaladtával a bőrön megjelenő ráncok, elszürkült bőr a zavaró tényező. Ezekre a dolgokra nyújt tartós megoldást az IMAGE orvosi hálasztó családja.