Idősödő bőr

2018.01.30

Idővel a bőr kötőszövetének rosttartalma, a sejtek egymáshoz feszülése csökken. A faggyútermelődés lelassul, így zsírhiány alakul ki, aminek velejárója a vízhiány. A bőr ráncai elmélyülnek, újabb barázdák alakulnak ki.
Ránctalanítás céljából a mikrodermabrázió&mezoterápia kombináció, az O2 kezelés illetve a biomolekuláris lapmaszk a leghatásosabb kezelés, arc masszázzsal kombinálva. A gépi kezelések során speciális, bőrnek megfelelő anti-aging (őssejtek, biopeptidek, enzimek) és antioxidáns orvosi sterilitású hatóanyagokat viszünk be a bőr mély rétegeibe, ahol közvetlenül a sejtekbe (ellentétben az "elavultabb" techinákkal, mint az Ultrahang, ahol a sejtek közöti térbe kerül a hatóanyag, ami vagy beszívódik a sejtekbe vagy sem) kerül a hatóanyag.

Amikor speciálisan bőrápolási készítményekben manapság használt őssejtekről van szó, egyáltalán nem embrionális vagy humán eredetű őssejtekről beszélünk. A bőrápolási szakértők növényi eredetű őssejteket építenek a bőrápoló szerekbe, speciális peptidekkel párosítva, melyek így együtt elképesztően jó öregedés gátló és bőrvédő hatást tudnak kifejteni.

Az Image Skincare egyik nagyszerű növényi alapú őssejtes termék sorozata - a MAX. A termékcsalád alapja a Korrekció, Megelőzés és Bőrtáplálás háromfázisú hatását magába építő CPN™ rendszer. (Correction, Prevention, Nutrition)