Kedves Vendégem!

Sok szeretettel várlak kozmetikámban Pilisvörösváron, ahol mindamellett, hogy kiváló minőségű professzionális termékekkel történik a kezelés, nyugodt, csendes privát környezetben pihenhetsz, hajszárító zúgástól, az utca zajától mentesen! Minden kezelésre, illetve konzultációra érkező vendégem kávéval, csokoládéval várom! Mivel a kezelés ideje alatt CSAK VELED foglalkozom, így kérlek fogadd el, hogy kizárólag előzetes bejelentkezés által juthatsz el hozzám!

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem kozmetika, testkezelés területén. Korábban egy neves belvárosi szalonban dolgoztam több évig szakmai vezetőként. Most saját szalonrészt bérelve várom kedves vendégeimet.

Többször voltam meghívott vendég az RTL klub reggeli című műsorában, mint szakmai tanácsadó. 2008-tól az ELTE-n tanultam biológusnak, majd a Semmelweis Egyetemen szülésznőnek.

Gyógymasszőr és kozmetikus képzésem is jeles vizsgával zártam.

Fontosnak tartom a folymatos szakmai fejlődést, rendszeresen járok kongresszusokra, tanfolyamokra, ennek kapcsán ismerkedtem meg jelenleg is használt márkámmal, az amerikai IMAGE skincare rendszerrel, melynek segítségével egészen az orvosi mélyhámlasztásig is eljuthat a vendég a kezelések alatt.
Kozmetikámban, az egyedi, minőségi termékek használatára fektetem a hangsúlyt, hogy vendégeim mindig elégedetten távozzanak.