Yana kollagén ital... De mi is ez?

2018.05.07

Az antioxidánsok nagyon sokfélék lehetnek, vannak köztük természetes eredetűek és szintetikusak is. A közös tulajdonságuk az, hogy felveszik a harcot a szabadgyökökkel szemben, egyfajta védőpajzsot alkotnak és hatástalanítják őket. A szabadgyökök által okozott károsodás számos betegség forrása és az öregedésért is felelősségre vonható.

A Yana kollagén ital szuper-antioxidánsai sokat tesznek azért, hogy bőröd egészséges és ragyogó lehessen, de ennél tovább is mennek! Olvasd el, milyen betegségek megelőzésében segít neked a Yana kollagén ital!


Yana kollagén ital a visceláris zsír csökkentéséért
A visceláris zsír rizikófaktora a szív- és érrendszeri betegségeknek, cukorbetegségnek, köszvénynek, izületi arthrosisoknak és a demenciának is. Ennek oka, hogy a visceláris zsír hormonálisan aktív szteroid hormonokat és gyulladáskeltő interleukinokat termel. Mindenkiben felmerülhet a kérdés, honnan tudjuk, hogy magas-e a visceláris szír a szervezetünkben. Ennek van egy egyszerű formája, mégpedig a köldök körfogat mérése. Nőknél 83 cm, férfiaknál 95 cm a határérték, ha ennél magasabb számot mérünk, akkor magasabb a visceláris zsír is. Az okát a májműködés zavarában kereshetjük, amikor is a máj a rá háruló többletmunkát már nem képes elvégezni, és előbb-utóbb kialakul a visceláris zsír.
A Yana kollagén ital szuper-antioxidánsai, mint a gránátalma és az acai gyümölcs, illetve a zöldtea polifenoljai és katekinjei hatékonyan csökkentik a visceláris zsírt, a köldök kerületet és az inzulinrezisztenciát.


A Yana kollagén ital hozzájárul hajlékonyságunkhoz is
Az elégtelen folyadékfogyasztás és a helytelen testtartás okozza, hogy a reggel mért testmagasság minimum 1cm-rel magasabb, mint az esti. A csigolyák közötti tömöttrostos kötőszövetnek magas a hidratáltsága, a kevesebb folyadékfogyasztás hatására lelapul, így járulva hozzá a testmagasság csökkenéséhez.
A Yana kollagén italban lévő hialuronsav gondoskodik arról, hogy optimális legyen a kötőszövet hidratáltsága, ezáltal nemcsak magasabbak, hanem rugalmasabbak és hajlékonyabbak is leszünk.

A Yana kollagén ital, mint vérnyomásszabályozó
A gránátalmában lévő hatóanyag úgy hat, mint az ACE-gátló vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, ezért a Yana kollagén ital fogyasztása segít optimális értéken tartani a vérnyomást. Ráadásul a Yana-ban található biológialilag aktív peptidben lévő aminosavakból épül fel az erek falában megtalálható III-as típusú kollagén. Ha ezek az aminosavak nem elérhetőek, akkor a szervezet helyettesíteni kezdi, de ez a kollagénrostok rugalmasságának csökkenéséhez vezet, ezért érdemes olyan fehérjét fogyasztani, amelyet már nem kell emészteni, tehát biológiailag aktív, és felkínálja a kollagénszintézishez szükséges alapanyagokat a szervezet számára.
A jó hír az élelmiszer-intoleranciában szenvedőknek, hogy ők is nyugodt szívvel fogyaszthatják a Yana kollagén italt, hiszen nem tartalmaz glutént, tejfehérjét és tojásfehérjét sem, ami a legtöbb proteinszeletben megtalálható. 

Ára: 42 000 Ft / 1 havi adag

A YANA™ BIZTONSÁGGAL FOGYASZTHATÓ?

A YANA™ napi fogyasztásra szánt, biztonságos ital, de nem javasolt 18 éven aluliaknak, várandós vagy szoptató anyukáknak.

MENNYI IDŐ MÚLVA FOGOM LÁTNI AZ EREDMÉNYEKET?

Az eredmények körülbelül 30 múlva láthatóak, de van olyan, aki már 2 hét után tapasztalta a változást.

EGYÜTT FOGYASZTHATOM A YANA™ ITALT MÁS ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐKKEL?

Igen, nyugodtan fogyasztható más, napi szinten szedett vitaminok és étrendkiegészítők mellett is.

MI TÖRTÉNIK, HA ABBAHAGYOM A YANA™ FOGYASZTÁSÁT?

A YANA™ hatása hónapoking fennmarad, de mivel a szervezet tovább öregszik és a környezeti hatások sem szűnnek meg, a kollagén ismét fogyatkozásnak indul, ha nem fogyasztjuk aYANA™ italt rendszeresen.

A YANA™ VEGETÁRIÁNUS?

Nem, a YANA™ italt nem vegetáriánus ital

HONNAN SZÁRMAZIK A BENNE LÉVŐ KOLLAGÉNPEPTID?

A kollagén étrendkiegészítők többféle eredetűek lehetnek, pl. szarvasmarha, sertés, szárnyas vagy hal. Széleskörű kutatást követően az IMAGE a szarvasmarha eredetű kollagén mellett döntött. Ennek számos oka volt:
Íz - a YANA így nem halízű
Bioelérhetőség - a YANA kollagéntartalma a sejtszinten a legjobban felszívódó anyag
A magasabb koncentrációnak köszönhetően kisebb adag is elég.
Jelenleg nincs olyan természetes vagy szintetikus kollagénszármazék, mely a YANA™ italhoz hasonló mértékű eredményeket biztosítana.

MILYEN ÉDESÍTŐ VAN A YANA™ ITALBAN?

A különböző alternatívák tanulmányozása után az IMAGE úgy döntött, nem kever cukrot a YANA italba. Mivel a szukralóz nem keserű, mint pl. a stevia vagy az aszpartám, ez került bele édesítőként.

MITŐL OLYAN EGYEDÜLÁLLÓ A YANA?

1. Ez a FORRADALMI SZÉPSÉGITAL a 6 professzionális bőrápoló termékekkel együtt alkalmazva áttörő eredményeket hoz.

2. Az ELSŐ KONCENTRÁLT SZÉPSÉGITAL, mely kicsiny napi adagokban maximális hatékonyságot nyújt.

3. Finom citrusíz, mely önmagában, vagy vízzel, smoothie formájában, teában vagy más módon fogyasztva is ÍZLETES.

4. Bioaktív kollagénpeptidek, melyek klinikailag bizonyítottan FOKOZZÁK A KOLLAGÉNT akár 65%-kal 60 nap alatt.

5. A hidrolizált kollagénpeptidek BIOLÓGIAILAG JOBBAN FELVEHETŐEK, jobban felszívódnak.

6. A LumiplexTM, egy védett ultra- nutraceutikáli- ai antioxidáns komplex, mely SEJTSZINTEN ÉPÍTI ÚJJÁ ÉS REGENERÁLJA A BŐRT. A korrigálás, védelem és táplálás céljára.

7. Tapasztald meg a kisebb és nagyobb RÁNCOK CSÖKKENÉSÉT már EGY HÉT ALATT.

8. NÖVELI A BŐR HIDRATÁLTSÁGÁT akár 40%-kal, mindössze HÁROM HÉT ALATT.

9. CUKORMENTES, GLUTÉNMENTES, TEJMENTES ÉS SZÓJAMENTES formula.

10. GENETIKAILAG NEM módosított.

MI TESZI A YANA ITALT MÁSSÁ? AZ EGYEDÜLÁLLÓ FORMULA MÖGÖTT ÁLLÓ TECHNOLÓGIA!

FITOCERAMIDOK

A bőr celluláris mátrixát lipidek támogatják, hozzájárulva a fokozottabb feszességhez és hidratáltsághoz.

BIOTIN

Sokszor csak szépségvitaminként emlegetik a biotint, mely védi a bőrt a vízveszteség és a nap káros sugarai ellenében.

HIDROLIZÁLT KOLLAGÉNPEPTIDEK

A magasan hatékony peptidek lassítják a kollagénvesz- tést, közben pedig ezzel párhuzamosan a szervezet természetes kollagéntermelését élénkítik. Klinikai tanul- mányok igazolták, hogy a kollagénnek ez a biológiailag hasznosuló formája jelentősen csökkenti a ráncok mélységét, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltsági szintjét.

NUTRACEUTIKÁLIAI ANTIOXIDÁNS KOMPLEX

A hialuronsav, zöld tea levél kivonat, bio acai dzsúsz és bio gránátalma egyedülálló elegye a YANATM italban szuper antioxidáns komplexként támogatja a bőr erejét, hidratáltságát, és közben megelőzi a szabadgyökök okozta DNS állomány károkat.

PIRIDOXAMIN HCL (B6-VITAMIN)

A piridoxin, a B6-vitamin azon különleges formája, mely a YANATM italban található, védett anyag; segít fenntartani a bőr állapotát, mert harcol a bőr természe- tes öregedése során fellépő protein degradáció ellen. A piridoxamin emellett számos bőrproblémában segít, többek között az ekcéma, az akne, a száraz bőr és a psoriasis esetén is.