Blog

A retinol (A-vitamin) igazi szupersztár összetevő a bőrápolásban, aminek anti-aging hatása a legismertebb, de klassz pigmentfoltok és akár tág pórusok, pattanások esetén is.

Nemsokára itt a várva várt KARÁCSONY🎄, mindenki szeretné a legszebb formáját mutatni az ünnepeken, de a sok rohanás készülődés, az év végi hajrá kikészíti az idegeket és ez meg is látszik az fáradt arcon, ilyenkor karikák jelenek meg a szem körül, beesettnek látszódnak. De tehetsz ez ellen!
Akár egy két kezelés 100%-osan eltüntetheti a nyomokat!
...

Talán ma még nem is hisszük el, de hamarosan elmúlik a nyár, a meleg időt felváltja a szeles, nagyobb hőingadozással járó hűvösebb idő, beköszönt az ősz.
Minden évszaknak megvan a maga szépsége és hoz magával jellemző változásokat, amelyek bőrünkre is hatással vannak.

Annó, 2014-ben volt szerencsém hozzájárulni egy könyv megjelenéséhez, amely az antioxidánsok kutatásáról felhasználásáról, főkét Billes Ferenc tanár úr kutatási tevékenységei köré épülő témákról értekezek. Hogy hogyan kerültem képbe? Az antioxidánsok eléggé közkedvelt hatóanyagok a kozmetikai iparban, így hát volt biológus hallgatóként és...

Jövő héttől újdonsággal készülök, méghozzá a gyantázás utódjával, amely nem gyanta, hanem ItalWax!

Az antioxidánsok nagyon sokfélék lehetnek, vannak köztük természetes eredetűek és szintetikusak is. A közös tulajdonságuk az, hogy felveszik a harcot a szabadgyökökkel szemben, egyfajta védőpajzsot alkotnak és hatástalanítják őket. A szabadgyökök által okozott károsodás számos betegség forrása és az öregedésért is felelősségre vonható.