Hámlasztás

2018.01.24

Manapság ki ne kűzdene valamilyen bőrproblémával? Pattanásos, heges bőr, pigmentfoltok, kipirosodás - hajszálér tágukat ( rosacea)... vagy csak szimplán
a kor előrehaladtával a bőrön megjelenő ráncok, elszürkült bőr a zavaró tényező. Ezekre a dolgokra nyújt tartós megoldást az IMAGE orvosi hálasztó családja.

Az IMAGE Skincare peelingrendszer a bőrhámlasztás egy új generációja. Biztonságos, aloe alapú kémiai peelingek (gyümölcssavak). Parabénmentes, csak természetes tartósítószert tartalmazó, orvosi tisztaságú termékcsalád tagjai a speciális gyors és hatékony bőrkezelést teszik lehetővé. Megoldást kínálnak öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, száraz bőrre.

A hámlasztás különböző formái már az ókortól kezdve óriási népszerűségnek örvendnek, hiszen a különböző természetes eredetű anyagokkal már akkor mérsékelt hámlasztást tudtak elérni, segítségükkel simává, egyenletessé és ragyogóvá varázsolták bőrüket.

A kémiai peelingek segítenek eltávolítani a károsodott bőrsejteket, az erősségtől függően különböző mélységig. Javul a bőr textúrája, egészségessé és ragyogóvá, frissé válik a bőr. Minden bőrtípusnak kiváló kezelést nyújt, valamennyi életkorban.
A legkímélőbb organikus összetevőket tartalmazó peelingtől kezdve a mélyebb rétegekig lejutó, speciális savkeverékig széles körű peeling tárházat kínálja az Image floridai cég. Ez a széles választék adja meg azt a lehetőséget, hogy a szakember az Ön problémájának, bőrtípusának megfelelő kezelési programot állítsa össze, akár többféle peelinget is kombinálva egy kezelési kúra alatt.

A kezelés után:
A kezelés után ajánlatos megvenni az otthoni ápolást segítő próbacsomagot, mely tartalmaz: arclemosót, halványító szérumot, fényvédő krémet, enzimes maszkot, és ránctalanító krémet.(1-1,5 hétre elegendő)
A legtöbb páciens bőre a kezelés után hámlani kezd, 48 órán belül.
Azt előre nem lehet megmondani, hogy mennyi hámlás fog bekövetkezni. Általánosságban 2-3 napig tart.
A kezelés alatt átmeneti csípő vagy meleg érzetet tapasztalhat bőrében, mely kb. 5 perc múlva megszűnik.
Nagyon fontos a megfelelő otthoni ápolás, és a fényvédelem.