Peeling bérlet akció

2018.01.26

A tél a hámlasztás időszaka, ennek megfelelően, hogy még a jó idő beállta előtt ragyogóvá, egészségessé tudd varázsolni a bőrödet, adok egy kis segítséget ;)
4 alkalom vásárlása esetén plusz 2 alkalom IMAGE orvosi hámlasztás ajándék!

Regeneráló, fiatalító Image Skincare designer peelingekkel kezdődjön a 2018-as év, hogy arcbőröd is megújulhasson!
A kémiai peeling a bőr felületének megújítását illetve hámlasztását jelenti. A peeling által a bőrsejtek újratermelődését gyorsítjuk fel, a kezelés eredményeképpen szervezetünk több kollagént termel. A kúrakezelések során eddzük a bőrt, melynek hatására a tartószerkezete megerősödik. A bőr megújulásával a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek.
Az Image Skincare designer peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Minden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a couture, azaz a dizájner divat. Egyedi és minden tekintetben illeszkedik a bőrhöz és a kezelni kívánt problémához. A klinikai dizájner peelingek kiindulása az exkluzív bio aloe vera gél alap. Ehhez került hozzá a piacon jelenleg egyedülálló módon a többféle komplex, melyek együttesen a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát: őssejtes fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyagok. 

  •  Látványos eredmény: azonnal fiatalosabb ragyogás
  • ​ Gyors kezelés, akár ebédszünet alatt!
  • ​ Hosszú távon a bőr tartószerkezete megerősödik
  • ​ Egyszerre több problémát kezel: ráncok, aknék, foltok
  • ​ Egyénre szabott kezelés

A peeling fajtájától függően:

112 800 Ft helyett 75 200 Ft    -   144 000 Ft helyett 96 000 Ft

Az akció 2018. február 28-ig tart!