FACE MASK SUPER HYDRATING

Egy innovatív cellulóz-maszk, mely ultra hidratáló hatású összetevőket tartalmaz, amelyek visszaállítják a bőr természetes nedvességtartalmát.
Rendkívüli termék, amely ötvözi a hialuronsav hatékonyságát a PP-vitamin és a japán Yuzu kivonatával.
Garantálja a mélyreható és intenzív hidratálást, amely a legszárazabb bőröket is megújítja.
Ez hatékonyan tömöríti, energizálja és élettel tölti fel az arcbőrt. Otthoni használat esetén hetente egyszer használatos, hidratálja és védi a bőrt a külső agresszióktól, lágy, sima és revitalizáló.

Aktív összetevők

Hyaluronsav
Az egyedülálló hidratáló és hidro-helyreállító tulajdonságokkal rendelkezik. Alaposan hidratálja, stimulálja a sejtműködést, és a bőr szilárdságát, tömörségét és sugárzását biztosítja.

Yuzu Extrakt
Nagyon gazdag C-vitaminban, lelassítja a szabadgyökök által okozott öregedési folyamatokat, és serkenti a kollagén termelést. Elősegíti a sejtek megújulását, így a bőr rendkívül puha.

PP-vitamin
Segíti a ceramidok szintézisét, tömöríti az epidermisz védőrétegét és megtartja a hidrolipid egyensúlyt.

FACE MASK INSTANT DETOX

A szénszálas arcmaszk egy méregtelenítő kezelés, amely felszabadítja és tisztítja a bőrt szennyező anyagoktól, szmogtól, finom poroktól, füsttől és toxinoktól.
A nyugtató, szabályozó és hidratáló hatóanyagokban gazdag, újrateremti a fakó és átlátszatlan bőreket.
Az erőteljes faggyú-normalizáló hatásának köszönhetően az eredmények azonnal láthatóak és időben elhúzódnak, a bőr még sugárzóbbá és a textúra finomabbá válik.
A kezelés hetente egyszer ajánlott.

Aktív összetevők

Aktivált növényi szén
Az arcbőrt megtisztítja a káros anyagoktól, hatékonyan eltüntetve a toxinokat, a környezeti szmogot és a szennyező anyagokat.

PureOlea Vita
Innovatív hatóanyagok, amelyek képesek megvédeni a sejteket az oxidatív és gyulladásos állapotoktól. Olívaolajból extrahált polifenolok koncentrátuma, amely jelentős detoxizáló, gyulladásgátló és nyugtató hatású.

Bio-szabályozó tisztító
Gyors faggyú-normalizáló hatással rendelkezik, szabályozza a túlzott faggyúszekréciót és megszünteti a nyitott pórusokat.

Uborka kivonat
Természetes aktív összetevők kivételes összehúzó és faggyú szabályozó hatással.

Borsmenta virágvíz
A növényi kivonat jól ismert nyugtató és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

FACE MASK EXTREME RADIANCE

Innovatív, cellulóz arcmaszk, melyet halványító és antioxidáns kezeléssel láttak el.
A szabad gyökök ellen küzd, finomítja a bőr szerkezetét és minimálisra csökkenti a pórusokat egy egyenletes és sugárzó színű bőrre.
Olyan innovatív cellulózszálat használ, amely tökéletesen illeszkedik az archoz, mint egy második bőr, amely az ozmózis révén lehetővé teszi az aktív hatóanyagok hatékony behatolását.
A maszk aktív összetevőinek szinergiája tökéletes a sugárzó arcszín számára minden alkalomra, még egy fárasztó nap után is.
A kezelés hetente egyszer ajánlott.

Aktív összetevők

VitaLight
A botanikai hatóanyag kivételes halványító és faggyúcsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez sugárzó megjelenést és színt ad az arcnak.

Goji bogyó kivonat
Erős természetes antioxidáns, amely hatékonyan küzd a szabad gyökök ellen, revitalizálja a bőrt és megelőzi a bőr öregedését.

Gránátalma Kivonat
A polifenolokban, C, B, E vitaminokban rendkívül gazdag, rendkívüli revitalizáló képességgel rendelkezik, amely stimulálja a sejtanyagcserét és a kollagén szintézisét. Ez elősegíti a bőr mélyreható hidratálását.

Illuminating pigments
Különleges pigmentek, amelyek fényes és sugárzó megjelenést adnak a bőrnek.