La Perla Nera

13 990 Ft  ////  50 perc

A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett LA PERLA NERA, egy olyan forradalmi és természetes kezelés, mely:

• Megtisztítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől.

• Harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal szemben.

• Orvosolja a napsugárzás és a környezetszennyezés öregítő hatásait.

• Aktiválja a sejtek önregenerációs mechanizmusait, megerősíti a bőr védekező képességét

A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb összetevőket, gyors eredményt hozó hatóanyagokat a sokakat érintő bőrproblémák ellen. Ezúttal a svájci kutatók egy méregtelenítő hatásáról régóta jól ismert anyaghoz a növényi aktív szénhez nyúltak vissza.

Már egy i. e. 1550-ből való papirusztekercs említi az aktív szén kivételes hatékonyságát ételmérgezések esetén. Tudjuk, hogy az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat: egyetlen gramm szén felülete körülbelül 500 négyzetméter nagyságú, vagyis két teniszpálya méretének felel meg! A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett forradalmi professzionális, ám mégis természetes kezelés, a La Perla Nera titka egy új, forradalmi megoldás a kozmetológiai technológiában, ami a legmodernebb svájci kutatás-fejlesztésnek köszönhető. E kivételes kezelésben hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze.

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!
A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép - visszanyeri életerejét. A kezelés időtartama 60 perc.

  • a kezelés a nevét - fekete gyöngy - a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta
  • megszabadítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől
  • harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal
  • fiatalít, gátat szab a napozás és a környezetszennyezés bőröregítő hatásainak
  • aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat, megerősíti a bőr védekező képességét 

A kezelés lépései:

1. Aktív szenes szupertisztítás

Szuperaktív lemosó, magas méz, zöldagyag és növényi aktív széntartalommal. Gyengéd, bársonyos textúrájával hatékonyan szabadítja meg a bőrt a szennyeződéstől és a káros anyagoktól, puhává és selymessé varázsolja. Mélyen tisztít a toxinoktól, a szmogtól, a szennyeződésektől, köszönhetően a növényi aktív szén kivételes adszorpciós és méregtelenítő tulajdonságának. A zöldagyag ultra tiszta és természetes; értékes ásványokat tartalmaz nagy mennyiségben, melyek kivételes mértékben töltik fel a bőrt és egyensúlyozzák a faggyútermelést. Méz- tartalma nyugtat és hidratál. Aktív biológiai tisztító anyagok komplexe, mely alaposan, ám kivételes kíméletességgel tisztítja meg a bőrt a szennyezőanyagoktól és marad- ványoktól. A szupertisztító hatékonyan tisztít, nem károsítja az arc bőrét. Érzéki ápolást és fantasztikusan jó közérzetet ad.

+1 Mikrodermabrázió - opcionális. Részletek itt!

2. Aktív szenes arcpakolás

Az aktív szén arckezelő csomag abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége.
A növényi aktív szén erős abszorbeáló és méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően ez a kivételes maszk mélyen megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, hatékonyan eltávolítja a toxinokat, a környezeti szmogot és szennyező elemeket. Fekete szőlő héjából, almából és búzacsírából kivont speciális keverék stimulálja a kollagéntermelést és a sejtmegújulást, gyengéden hámlaszt, hidratál és táplál. A (kis- és nagymolekolájú) hialuronsav fokozza a hidratáltságot, és feszessé teszi a bőrt. A svájci havasi gyopár kivonata megelőzi a kollagén és elasztin rostok bomlását, és harcol a szabad gyökök képződése ellen. C-vitamin véd a napsugarak fototoxikus hatása ellen. A szmektit harcol a bőr bontó folyamataival szemben, közben a Ratania megszünteti az epidermisz stresszes állapotát, hatékonyan regenerál. Ez a kezelés tökéletesen előkészíti a bőrt valamennyi öregedésgátló kezelési kúrára.

3. Jojobaolajas és édesmandulás radír

Ez a radír egyszerre végez kíméletes mechanikus hámlasztást és értékes táplálást, hidratálást.
A száraz rizskivonatot jojobaolaj nedvesíti, és garantál természetes, gyengéd, hatékony természetes hámlasztást.
Avokádó- és édesmandula olajban is gazdag, mely értékes hatóanyagok táplálnak és hidratálnak.
Hatékonyan eltávolítja a felszíni elhalt sejteket, toxinokat, előkészíti a bőrt a hatóanyagok befogadására.
Stimulálja a felszíni mikrokeringést, a szövetek oxigénellátását, hidratál, nyugtat és regenerál.
A bőr tiszta, oxigénnel teli, kivételesen sima és selymes lesz. Eltávolítja a maszk szén maradékait.


4. Aktív szenes szérum

Az aktív szén arckezelő szérum abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége.
Az átlagos kozmetikumoktól eltérően ez a kivételes szérum kizárólag 100% tisztaságú Magnolia párlatot használ fel víz helyett, mely feszesít, tonizál és frissességet nyújt az epidermisz rétegnek.
A növényi aktív szén erős abszorbeáló és méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően ez a kivételes maszk mélyen megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, hatékonyan eltávolítja a toxinokat, a környezeti szmogot és szennyező elemeket. A kétféle tiszta hialuronsav, a nagy és a kicsi molekulasúlyú molekulák igen hatékonyan kombináltan fokozzák a mélyhidratáltságot és adják vissza a bőr ruganyosságát. A svájci havasi gyopár kivonata megelőzi a kollagén és elasztin rostok bomlását, és harcol a szabad gyökök képződése ellen. C-vitamin véd a napsugarak fototoxikus hatása ellen.
A Krameria triandra (perui ratánia) növény kivonata hatékonyan száll szembe a bőrt érő stresszel, az arc azonnal megnyugszik, kisimul. A ráncok kevésbé láthatóak, a mimikai ráncok csökkennek, elképesztően fiatalodik a bőr.  

5. 24 órás intenzív krém

Modern, 24 órás krém, melynek alapja az acetil-hexapeptid-8 molekula. Ez a hatóanyag hatásában a botulinum toxinéra emlékeztet. Csökkenti az arcon lévő izmok összehúzódását, hatékonyan simítja a mimikai ráncokat. A magas Ganoderma koncentráció harcol a bőr idősödése ellen, és stimulálja a sejtmegújulást. Tiszta hialuronsav stimulálja a sejtek funkcionalitását, tömörséget biztosít, ragyogást ad a bőrnek, láthatóan biztosítja a filler-lifting hatást. Az alma őssejtek a kollagén- és elasztinrostok képződését támogatják, simítják a ráncokat, megőrzik a bőr vitalitását, késleltetik az öregedését. Az argánolaj mélyen táplál, csodás puhaságot kölcsönöz. Ez a rendkívüli krém azonnal visszaadj a bőr természetes fényét, frissességét, ruganyosságát.

6. Image skincare fényvédős nappali krém SPF 50