2019 ÚJ TERMÉKEI

2019.03.26

I MASK firming transformation mask


Stresszes és fáradt bőrre, kisebb és nagyobb ráncokra, hidratálás hiánya esetén. 

Revitalizáló és feszesítő pakolás, mely segít egyensúlyba hozni a bőrt, gondoskodva a feltöltött, sima, feszes megjelenésről. Új technológiával és hegyiborssal támogatja a bőr jó közérzetét, segíti ellenállását a stressz és fáradtság látható jeleinek. Hialuronsav támogatja a hidratálást, a jojoba gyöngyökpedig hámlasztják a fáradt bőrt, ragyogóvá és egészségessé téve. A klinikai vizsgálatok során a felhasználók 97%-a arról számolt be, hogy a bőrükfeszesebbnek érződött, 90%-uk egyetértett abban, hogy bőrük revitalizálódott, és 90%-uk azt mondta, hogy bőrük tömörebbnek és tónusosabbnaktűnt, egy alkalmazás után.

Támogatja a bőr ellenállóképességét a stresszel szemben, mely oka az öregedés látható jeleinek, nedvességet vonz a bőrbe, javítja a feszesség és tónusosság megjelenését, minimalizálja a kis ráncokat, láthatóan feszesít, energizál, életet ad a fáradt bőrnek.

Megtisztított bőrre, vékony rétegben visszük fel, és 5-15 percig hagyjuk hatni. Nedves ujjakkal 1 percig masszírozzuk a bőrt. Melegvízzel öblítsük le.
Heti 3-5 alkalommal, illetve szükség szerint használjuk.
Ha a pakolást hagyjuk a bőrön megszáradni, akkor gommage-ként le lehet dörzsölni.

Összetevők:
Hegyi bors kivonat: Ritka mediterrán növényből kinyert anyag, mely fito-endorfinokat tartalmaz, ezekkel segíti a bőrvédelmét a stressz hatásaival szemben, a bőr pedig ragyogóvá válik.
Vulkanikus agyag: Bentonit agyagTisztító agyag, amely vulkáni hamuból áll, természetes ásványi anyagok forrása, például kalcium,magnézium, vas és kálium. Segít méregteleníteni a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket.
Kaolin: Kaolinitban gazdag agyag, méregtelenít és hámlaszt.Oxigént biztosító komplex
Gondoskodik a hidratálásról, közben pedig simítja a kisebb és nagyobb ráncokat a fiatalosmegjelenésért
Jojoba gyöngyök: Természetesen hámlasztó mikrogyöngyök, gyengéden hámlasztják a fáradt hámot
Hialuronsav: Természetes humektáns, mely akár saját súlyának 1000-szeresét képes víz formájában felvenni.


I MASK purifying probiotic maskErősítő probiotikumos pakolás, mely kiegyensúlyozza a bőrt, segíti ellenállását a dehidratálódással és az egyensúlyvesztéssel szemben. Joghurtalapú probiotikumokban gazdag, amelyek a bőr természetesen előforduló flóráját támogatják, vitaminokkal, ásványi anyagokkal ésszupergyümölcs antioxidánsok keverékével táplálva a bőrt, biztosítva ragyogását. A zöld agyag és az aktív szén tisztító kapacitása felszívja abőrből származó szennyeződéseket, optimális hidratációt, tisztaságot és egyensúlyt biztosítva. A klinikai vizsgálatok során az alanyok 93%-aarról számolt be, hogy a maszk méregtelenítette a bőrt, 93%-uk azt mondta, hogy a bőrük kiegyensúlyozottnak érződött, és 80%-uk arrólszámolt be, hogy bőre kevésbé volt zsíros egy alkalmazás után.

A kiegyensúlyozatlan vagy környezeti hatásoktól megviselt, eltömődött pórusok és pattanásokra való hajlam, túlzott faggyú esetén. 

Erősíti a bőrt és kiegyensúlyozza a természetesen jelen lévő flórát; segít méregteleníteni a bőrt, kitisztítani a pórusokat és finomítani abőr textúráját; támogatja az ellenállást az egyensúlyvesztéssel és kiszáradással; minimalizálja a fényességet; segít a bőr puha, sima ésegészséges érzetének elérésében.Megtisztított bőrre, vastagon visszük fel, és 10-20 percig hagyjuk hatni. Meleg vízzel mossuk le. Heti 3-5 alkalommal, illetve szükségszerint használjuk.Tökéletes kiegészítő pakolás az eltömődött pórusokra hajlamos bőrre, nagyszerűen megnöveli a hidratációt.

Összetevők:
Probiotikum: Joghurt alapú probiotikumok támogatják az egészséges bőrfunkcióhoz szükséges jó baktériumokegyensúlyának helyreállítását
Prebiotikum: Támogatja a probiotikumok hatásait; segít megnyugtatni, kiegyensúlyozni a bőrt és elősegíti azegészséges megjelenést
Szupergyümölcs komplex: Goji, gránátalma, mangosztán, acai gyümölcsök elegye, C-vitaminnal ésantioxidánsokkal a ragyogó bőrért
Zöld agyag: Gazdag brazil agyag, amely felszívja a bőr szennyeződéseit és felesleges faggyút.
Aktív szén: Felveszi az olajat és a szennyeződéseket a bőrről, hogy elősegítse a tiszta pórusokat