Forever Ganoderma

16 800 Ft   ///  80 perc  

A Mavex svájci kutatása megteremtette a FOREVER kezelést, a világ legelső olyan kabinkezelését, mely GANODERMA KIVINATOThasznál. Ezt a gombafajt több mint 4000 éve alkalmazza a keleti medicina, annak különleges gyógyhatása miatt.

Ezt a csodás természetes terméket, melyet évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásaként kezelnek, számos egyetem tanulmányozta. Ezek a vizsgálatok igazolták, a Ganoderma hatékonyan lassítja a bőröregedést.

A számos alanyon elvégzett hatékonysági vizsgálatok rámutattak, hogy a GANODERMA kivonat különleges öregedésgátló hatással bír.

  • Igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére
  • Fokozza a bőr hidratáltságát és tónusát
  • Fontos antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen az idő és a napsütés által okozott öregedés elleni harcban
  • Stimulálja a kollagén szintézisét

A FOREVER család termékei csak értékes növényi hatóanyagokat és újgenerációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak, melyek a modern svájci kutatás és az avantgard gyártási technológiák eredménye.  

A Ganoderma - az örök fiataláság ígéretét az ősi kinai császárok ideje óta magában hordozó gomba - és a hétféle sav kombinációjából álló kezelés ( szalicilsav, mandulasav, glicolsav, citromsav, tejsav, almasav és borkősav) után tömény hyaluronsavas szérum kerül a bőrre.

A kezeléshez használt anyagok nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, vagy illatanyagot.

A kezelés során használt savak kombinációban használva nemcsak a erősebb hatásúak, de egymás mellékhatásait is kiválóan tudják semlegesíteni. A szalicilsav a faggyútermelést csökkenti, és a hámosodást segíti, a glicolsav hasonlóképpen, de a hám szerkezetét tudja kiválóan javítani. A citromsav és a tejsav a pigmetációs problémákat javítja, a mandulasav, almasav pedig frissíti, fiatalítja a bőrt. A fibroblasztokat a kollagén és az elasztin termelésére készteti, támogatja a sejtmegújulást. Megszabadítja a bőrt a keratindugóktól, a pórusokat a faggyútól, ezzel előkészíti a bőrt a kezelés következő fázisaiban felvitt hatóanyagok befogadására.

hialuronsavas szérum valóságos öregedésgátló elixír, mely ultratiszta hialuronsavból készül. Duplán feszesítő hatást fejt ki: azonnal láthatóan feltölti és kisimítja a mimikai ráncokat, stimulálja a kollagén szintézisét, a bőrt feszesen, hidratáltan, ragyogóan tartja. 

Ganoderma kivonatban gazdag, harcol a bőröregedéssel szemben, stimulálja a sejtmegújulást. Ruscus, Centella asiatica, vadgesztenye, körömvirág, édesgyökér kivonatok kifejezetten hatékony kombinációja véd és segíti az érzékeny és a rozáceás bőrtípusokat.
Az eredmény azonnal látható: a bőrt az értékes természetes összetevők táplálják, és a bőr új ragyogásra, finom selymes puhaságra tesz szert. 

Mindezt egy alginát Ganoderma maszkkal zárja, amely hatóanyagcsapdaként mélyebbre viszi az aktív összetevőket. Innovatív, hidratáló maszk, barna alga alginát és ganoderma lucidum tartalommal. Tökéletes okkluzív bevonatot képez, hidratál, és a hatóanyagokat mélyen a bőrbe juttatja. A barna alga a rugalmasság elvesztését kompenzálja, stimulálja az új kollagén szintézisét. 

A kezelés mélyen tisztít, kivezeti a felesleges vizet, a bőrnek látható rugalmasságot és tonizálást nyújt. Az értékes ásványok (cink, kálcium, réz, vas) magas koncentrációja regenerál és revitalizál, megerősíti a bőr szerkezetét, visszaadja tónusát, megelőzi a ráncok kialakulását.  

Professzionális arckezelés GANODERMA kivonattal, valamennyi bőrtípusra:

  • ráncokra, tónusvesztésre, elszíneződésre, szürke élettelen bőrre 6 alkalmas kúrában hetente 1x
  • vékony érzékenyebb börökön 4 alkalmas kúrában 2 hetente 1x
  • 25 éves kor felett flash szépségkezelésként (esküvő elött, különleges alkalom elött)
  • túlzott napozás, dohányzás okozta károk kezelésére