Gyémánt

A tökéletes ragyogáshoz! Válaszd ezt a csomagot, ha szeretnél egy luxus feltöltő, bőrmegújító, vitaziláló kezelés együttest, amely növényi őssejtekkel, hialuronsavval, enzimekkel, antioxidánsokkal és a gyémántfejes mikrodermabrázió bőrmegújító erejével méregtelenít, feltölti a bőrt, a fáradt bőrt revitalizálja és energetizálja, maximalizálja a sejtekhez szállított oxigén mennyiségét, azonnali ragyogást biztosít.

Ára: 31 900 Ft 

 75 perc

Ajándék mellé: 

  • arcmasszázs 
  • szemöldök szedés

Arany

Ha megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok - mintha egy hosszú hétvégét végigpihentünk volna - a cél, akkor ez a kezelés a tökéletes választás!

Mikrodermabrázióval, biomolekuláris lapmaszkkal, valamint tű nélküli mezoterápiával teszi tökéletessé az arcbőrt.

Ára: 28 900 Ft

65 perc

Ajándék mellé:

  • arcmasszázs
  • szemöldök szedés

 

Boldogság

Egy könnyű feltöltő és mégis tartalmas kezelésre vágysz? Akkor ez a csomag a tökéletes választás! A lélegző, 3D maszk benntartja a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását, vulkáni vízzel, gyömbér gyökér kivonattal, aminosavakkal és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgozik az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében gyémántfejes mikrodermabrázió kíséretében.

Ára: 19 990 Ft

55 perc

Ajándék mellé:

  • arcmasszázs
  • szemöldök szedés


Párizs

A kifinomult elegancia jegyében. A négy rétegben felvitt forradalmi kezelés már egy alkalommal megváltoztatja a bőr megjelenését. Az extrém fiatalítást a hialuronsav és a C-vitamin legkifinomultabb változatával és magas koncentrációjával biztosítja. Új technológiás Centella asiatica őssejtek gondoskodnak a hajszalerek erősítéséről. A glikolsav és a kíméletes, de erős enzimek felgyorsítják a sejtmegújulást, ragyogóvá és feszessé változtatják a bőrt már egy kezeléssel.

Ára: 27 000 Ft

45 perc

Ajándék mellé:

  • szemöldök szedés