Be clear mini tisztító kezelés

Ez a bio összetevőket orvosi hatékonysággal kombináló innovatív arckezelés helyreállítja a bőr egyensúlyát. Még a legérzékenyebb bőrre is hihetetlen hatást gyakorol. Ez az átfogó kezelés harcol az akne valamennyi fokozata ellen.

A hatékony bio illóolajok, növényi kivonatok és orvosi erősségű peptidek maximális regenerációt nyújtanak a fáradt, élettelen, fénytelen bőrnek. 

Be cleare The max anti-aging kezelés

A kezelés MAXimális öregedésgátló hatást, megtisztulást és luxus hidratálást biztosít egy időben. A leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket, AHA savakat és új formájú C-vitamint tartalmazó progresszív hámlasztó kezelés MAXimális korrekciót, megelőzést és táplálást (CPN) ad még a legelhanyagoltabb bőrtípusnak is.

Illuminating kezelés 

A pigmentfolt az új ránc , egyre többet foglalkozunk azzal, hogy bőrünk ragyogóan szép és pigmentfoltos megjelenéssel akár éveket radírozzon le valós életkorunkból. Az Iluma a védett Vectorize Technology hatóanyagszállító rendszer által a bőr legmélyébe is eljuttatja az erős növényi fehérítő anyagokat, így a szeplőtől a melazmáig bármilyen elszíneződést képes kezelni.

De Lux kezelés

Egy luxus arckezelés, mely méregtelenít, feltölti a bőrt, a fáradt bőrt revitalizálja és energetizálja. Maximalizálja a sejtekhez szállított oxigén mennyiségét és azonnali ragyogást biztosít. Az eljárás során az oxigén buborékoknak illetve a virtuális mezoterápiának (elektroporáció) köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt.
Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar is felfedezte.
Ez a luxuskezelés oxigénhez juttatja a szöveteket, növényi őssejtekkel, peptidekkel és ananász illetve papaya enzimek magas koncentrációja révén ragyogóvá, frissé és teljesen újjá varázsolja a bőrt. Hámlaszt, megújít, oxigenizál!
A kezelést mikrodermabrázióval valamint mezoterápiával kombinálom, mely segítségével magas koncentrációjú és orvosi tisztaságú hialuronsavat juttatok a bőrbe és hatóanyagos speciális masszázzsal zárom.

Téli / tavaszi / nyári / őszi mini kezelés

Az időjárási viszontagságok okozta kár helyreállítása évszaknak megfelelő készitményekkel, protokollal. 

Gyantázás, szempilla és szemöldök festés

Patronos illetve elasztikus gyantával történik, a festésnél anti-allergén anyagokat használok